miercuri, 4 septembrie 2013

Top 5 siteuri de filme haioase

Technorati Tag: 7RUN6RS2JM3S

In goana de a vedea ceva funny, de a te distra navigand pe Internet si cautand lucruri haioase  fara a mai intra pe youtube am dat peste o multime de
 siteuri haioase.  Sa sharuesti siteurile haioase nu mai este ceva iesit din comun ci din contra cine nu a auzit de9gag.com degeaba sta pe internet. In Romania sunt siteuri amuzante in genul la 9gag.com care te fac sa te ti cu mana de burta de ras.Filme, poze, texte toate te fac sa razi cu gura pana la urechi. Recomandarea dar si topul siteurilor de filme haioase sunt:

1.            Meme.ro , un site video care are filme amuzante foarte traznite.Este un portal unde gasesti orice fel de filmulet nu doar amuzant.
2.            220.ro , locul unde am vazut cele mai amuzante filmulete posibile. Este siteul cel mai accesibil de video-sharing din Romania.
3.            Gaguri.ro siteul de poze amuzante dar si socante. Unele poze sunt atat de ireale incat de socheaza. Cine intra pe gaguri.ro o sa se reintoarca oricand.
4.            Prietenas.ro , poze si filmulete amuzante rau.Majoritatea filmuletelor sunt romanesti dar te vor distra.
5.            1fl.it este  locul unde am vazut cele mai haioase caricaturi si benzi desenate.
Sunt siteuri care te binedispun si daca vrei ceva nou care sa difere de youtube poti intra pe aceste siteuri. Avantajul siteurilor comice este ca de exemplu pozele le poti prelua si poti sa le pui in retelele tale sociale .


9gag.com a facut furori in Europa si mai ales in tara noastra. A devenit siteul nr 1 pe partea de divertisment iar continutul lui a ajuns pe retelele de socializare de milioane de ori.Intra pe siteurile din Romania sa vezi filmulete amuzante  facute de romani si pentru romani. Unul din siteurile de mai sus este un fel 9gag.com dar pe plan national.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu