vineri, 11 iulie 2014

Poti ramane acelasi dupa casatorie?

Nu ai cum! Insa, daca esti genul de persoana care se incapataneaza sa creada in basme, incearca sa respecti urmatoarele sfaturi!

Trebuie sa te impui
Trebuie sa te impui in fata femeii ce urmeaza sa iti devina sotie inainte de nunta astfel incat sa nu iti pierzi nici atitudinea, nici libertatea. Cum poti face acest lucru? Simplu! Solutia ideala este urmatoarea: femeia docila, femeia din umbra, femeia tacuta, obisnuita sa fie condusa. Acest tip de femeie reprezinta cheia succesului oricarui mariaj de durata. In cazul in care o gasesti, da-ne de stire.

Incearca sa te casatoresti la arabi
Pentru a ramane acelasi barbat de dinainte de nunta, pentru a ramane mai liber si mai respectat de restul, alege sa te casatoresti la arabi. Pentru acestia, mariajul reprezinta celebrarea barbatului, a dominatiei acestuia asupra femeii, a incoronarii barbatului drept stapanul femeii.

Trebuie sa alegi femeia potrivita
Zicala Dragostea e oarba nu exista degeaba. In cazul in care intalnesti o femeie innebunita dupa tine, capabila sa faca orice sacrificiu din dragoste pentru tine, nu trebuie sa mai stai pe ganduri, cere-o de nevasta. In acest fel, te vei asigura ca toata viata ei va reprezenta dovada vie a iubirii pe care ti-o poarta.

Incearca sa te feresti de femeia pe care o iubesti
Pentru asta, trebuie sa recitesti punctul de mai sus. Nu te lasa sub nicio forma prada vulnerabilitatii care porneste din sentimente.

Trebuie sa fii pretentios
Urmeaza zicala: Cere si ti se va da. Acest principiu se poate aplica foarte bine si atunci cand vine vorba despre femeia cu care urmeaza sa iti petreci tot restul vietii. Nu trebuie sa te arati multumit de tot ceea ce iti ofera, trebuie sa ii ceri din ce in ce mai mult. Exploateaz-o, fii din ce in ce mai pretentios. In felul acesta, partenera ta de viata nu mai mai avea timpul necesar la dispozitie sa te schimbe.


Drept urmare, ai doua optiuni la dispozitie: ori te adaptezi noului statut de barbat casatorit, ori ramai un celibatar convins. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu