duminică, 1 septembrie 2013

Tu ce faci ca sa te relaxezi cand iei o pauza ?

Tu ce faci ca sa te relaxezi cand iei o pauza de la munca de birou ?

Pentru ca un filmulet haios sau un gag bun face cat 100 de site-uri de stiri, modene sau alte site-uri de muzica de pe net.
Cand te plictisesti, si incepi sa navighezi aiurea pe net, de obicei ajungi la site-uri de muzica sau la site-uri cu filmulete haioase si faze comice. Si nu cred ca este cineva care nu gaseste ce sa vada sau unde sa vada.
Pur si simplu accesezi un motor de cautare, de obicei google, si tastezi primul cuvant care iti vine in minte. Apoi rasfoiesti cateva pagini pline de rezultate pe cuvantul cautate. De obicei dai click pe stiri, pe bloguri, iar in final, nu cred ca este nimeni care rezista sa nu dea click pe imagini si pe videoclipuri.
Dupa cum probabil ati remarcat, fotografiile si filmuletele le las pentru la sfarsit, pentru ca asa e normal cu tot ce e mai bun, nu? :)
Si pentru ca ele reusesc intotdeauna sa iti ofere, garantat, leacul pentru plictiseala.
Daca iti plac la nebunie pisicutele, sau alte animalute haioase, vei gasi un site plin cu o gramada de filmulete haioase cu tot felul de pisici si catei care mai de care mai nebunatici si mai jucausi. Vei constata cu multa bucurie ca acestea sunt doar o mica parte din site-ul 1fl.it, el fiind plin cu poze si faze comice din 2013 sau mai vechi, unele mai interesante decat altele, iar pe site oricine isi poate face un cont prin care sa posteze tot ce ii place lui si considera amuzant.
Practic ideea acestui site, este ca utilizatorii sa creeze continut haios, pe care ceilalti useri pot sa-l voteze, cu like sau de ce nu unlike. Fiecare poza haioasa postata, primeste un punctaj, de la inceput. Ea merge in sectiunea numita “Vote“. Apoi, in functie de voturile primite de la utilizatori, acumuleaza puncte care o urca sau o coboara in clasamentul celor mai bune gag-uri. Cand acumuleaza un numar suficient de puncte, este transferata automat de sistem in sectiunea “Trending”. Aici se intampla acelasi fenomen ca cel descris mai devreme. Poza sau filmuletul haios primeste voturi, like sau unlike si urca in clasament in sectiunea “Hot”.
Sa luam un exemplu :
Faze comice 2013
Faze comice 2013 – plictiseala- hai sa ne cacam pe cineva

Punctajul calculat pentru acest gag este urmatorul :
  • 1 punct pentru fiecare vizualizare
  • 1 punct pentru fiecare Like
  • -1 punct pentru fiecare Unlike

Dar acesta nu este singurul avantaj al site-ului 1fl.it !
Utilizatorii pot descarca pe propriul computer pozele altor useri, le pot edita adaugand text sau adnotari, pentru a crea seriale de filme comice si faze comice. Ca si in modelul descris mai sus, postarea este punctata si urca sau coboara in clasament in functie de cat de interesanta este adnotarea facuta.
Sa luam un exemplu:

Faze haioase
Serial faze haioase 2013
In final, dar nu in ultimul rand, fiecare user primeste un punctaj in functie de numarul de postari si de punctele acumulate de pozele amuzante adaugate pe site.
Periodic vom organiza concursuri, si cei cu cele mai multe puncte acumulate vor primii premii de la administratorii site-ului.
Dupa o zi plina de munca si stres, cum sa nu-ti placa asa ceva?
Echipa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu